2018. július 27., péntek

Nagykágyai Családi NapokA múlt héten július 20–22 között tartottuk a Nagykágyai Családi Napokat, amit az idén a Református Egyházközség szervezett a falu sportpályáján az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával. Rendezvényünkön mintegy 500 nagykágyai és a környező településekről idelátogató résztvevő jelent meg. Péntek este a Buliszerviz nevű helyi együttes koncertezett, szombaton reggel pedig a sportpályán tartott áhítattal kezdtük a rendezvényünket. Az áhítat után a sporttevékenységek következtek, miközben a legkisebbek aszfalt festő versenyen vehettek részt. Ezt követően további színes programok várták a kikapcsolódni vágyókat, mint például láda mászás, kézműves foglalkozás, főző verseny. A gyermekeknek pedig játékpark állt a rendelkezésére, ahol kedvükre szórakozhattak. A családi nap résztvevői nem maradtak üres gyomorral sem, hiszen ingyenes és ízletes ebéd várta őket. 


A szombati nap különlegessége a Szentmiklósi Motorsport egyesület ügyességi bemutatója volt, amit gyerek és felnőttek egyaránt örömmel fogadtak. 


Vasárnap ünnepi istentiszteletet tartottunk, amit gyülekezeti házban tartott szeretetvendégség zárt, és ahol megtapasztalhattuk, hogy Isten mindannyiunkat befogad az ő nagy családjába, amiben mindnyájan értékesek és fontosak vagyunk. Legyen Övé a hála és a dicsőség!Bán Alpár lelkipásztor