2014. június 28., szombat

Családi nap Vedresábrányban„Íme mily jó és mily gyönyörűséges, amikor együtt lakoznak az atyafiak.”Ebben az esztendőben immár második alkalommal sikerült megrendezni a gyülekezeti, családi napot kisfalunkban. Hosszas készülődés után elérkezett a várva-várt nap, amikor a kicsik- nagyok a parókia udvarra gyülekeztek.

A felnőttek szorgosan készítették elő a finom vacsorát, míg a gyermekek alig várták a programokat, a játékokat, a vetélkedőket, amiket számukra készítettünk elő az ifisekkel.

Volt festési lehetőség, amikor előre megöntött gipszfigurákat színezhettek ki egyedien, majd ezt követően egy csapatjátékra hívtuk őket, amikor különféle feladatokat kellett teljesíteni, úgy közben egymásra figyeltek. Később a lufi-csata mindenki számára nagyon érdekesnek bizonyult, és ugyanakkor kihívásokkal teljesnek.Végül, a megfáradt csapat egyik része a kártyajátékokat választotta, a türelmesebbek pedig a gyöngyfűzés rejtelmeibe tekinthettek be, és próbálhatták ki a tehetségüket.

A felnőttek közben, idősebbek, fiatalabbak, egy kellemes délutánt töltöttek el beszélgetéssel, főzéssel, jókedvűen.

A nap végére elkészült a finom vacsora, a bográcsos, amit mindenki jóízűen fogyasztott el. Több mint ötvenen vettünk részt ezen az alkalmon, amiért Istennek adunk hálát.

Hálás a szívünk, hogy találkozhattunk egymással, együtt lehettünk, jobban megismerkedhettünk, és egy csodálatos délutánt tölthettünk együtt.

Botos Júlia, Vedresábrány