2013. december 2., hétfő

Terjeszkedik a Harangszó Rádió!


A Harangszó Rádió közösségre hívja hallgatóit az Érmelléken is. Már több mint két éve működik a keresztyén református vallási műsor szatmári City Rádió és a nagyváradi Partium Rádió hullámhosszain, Rácz Ervin és Ghitea-Szabó József Levente irányításával. Keddtől a református egyház műsora teret kap az Ér hangja Rádióban is.

A műsor szerkesztői által megfogalmazott célja az, hogy: „az evangéliumot hírdessük ezen a csatornán is. S amint a harangszó hív a templomba, úgy mi is közösségre hívjuk azokat, akik vágynak a jó szóra. Annyi rossz hírt hallunk, akár ismerősöktől, barátoktól, televizíóból, rádióból, hogy sokszor elcsüggedünk és sokpánkodva mondjuk: Hát, ilyen a világ?! Mi nem álltatni akarunk, hanem azt az örömhírt akarjuk hírdetni, világgá kürtölni ami 2000 év óta változtat meg embereket, ad reménységet, örömöt és felemel. A rideg világban, a lélek melegségét kereső magányosságban, vagy egyszerűen csak egy kis nyugalmas békére való várakozásunkban az Úr érkezik hozzánk, hogy megerősítsen. Szánjunk Rá, szánjunk magunkra egy kis időt, álljunk szóba Urunkkal, hisz Ő minden szavunkat meghallgatja.”

Orbán László szentjobbi lelkipásztor műsorvezetésében minden kedden este 18 és 20 óra között hallgathatják a református egyház műsorát az Ér Hangja rádiójában, melyet egyelőre interneten lehet elérni az http://erhangja.ro/radio oldalon, illetve visszahallgatható lesz az http://ermellek.blogspot.ro/ weboldalon is.