2011. augusztus 11., csütörtök

Gyermek-Bibliahét Vedresábrányban


2011. július 25.-e és 30.-a között Vedresábrányban is megtartottuk a Biblia-hetet gyermekek számára. Ezen a hat napon sok élményben volt részünk, együtt a gyermekekkel.

A kicsiny gyülekezet számához képest a gyermekek szép számban jelentek meg, nem csupán reformátusok, hanem más felekezethez tartozók is. Mindenkit szeretettel vártunk és mindenki örült, hogy itt lehetett. Vigyázz, kész, rajt! – ez volt a jelszó azon a héten. Megismerkedtünk a szabályokkal, megtudhattuk, hogy mindnyájan beállhatunk Isten csapatába, és hogy együtt indulhatunk a legfontosabb cél felé: bejutni Isten országába.

Együtt vettünk részt az énektanulásban, bibliai történetek megismerésében és eljátszásában, aranymondások tanulásában, a rajzolásban, a színezésben és a kézimunkák elkészítésében.

Mindezek után a játék sem maradhatott el, mely valóban összekovácsolta a kis csapatunkat. A gyermekek szülei uzsonnával vendégelték meg a kis csapatot. Köszönet érte!

Nyolc szép éneket tanultak ezen a héten a gyerekek, és ezt vasárnap a gyülekezet előtt a templomban is elénekelték. Nagyszülők, szülők, szomszédok és más gyülekezeti tagok is örvendezve hallgatták a gyermekek énekét.

Reméljük, hogy nem fogják elfelejteni, amit ezen a héten tanultak, emlékeznek majd a megtanult aranymondásokra és szabályokra azért, hogy el tudják érni azt a célt, amelyet Isten rendelt őnekik is és mindnyájunknak. Istennek legyen hála mindezért!

Uri Brigitta
tiszteletes asszony - kántornő