2011. július 11., hétfő

Érmelléki Református Ifjúsági Tábor

Nagytiszteletű Lelkipásztor Testvéreink!
Igen tisztelt IKE vezetők!

Meghívó

Örömmel tudatjuk minden érmelléki református gyülekezettel, hogy ez évben is megrendezésre kerül az Érmelléki Református Ifjúsági Tábor (ÉRIT) immár negyedik alkalommal. A tábor időpontja 2011. augusztus 8-13. Táborkezdés augusztus 8.-án 10 órakor a Hegyközszentmiklósi strandon. Egyéb részletek a Programon olvashatók.

Jelentkezni lehet mindazon ifjaknak, akik a gyülekezetük és annak ifjúságának aktív tagjai, s megfelelnek a 12-18 közötti korosztálynak, azaz legalább a kiskonfirmációt elvégezték.

Részvételi díj: 50 Ron. Ezenfelül zöldséget, gyümölcsöt, egyéb kertben vagy kamarában fellelhető ételalapanyagokat várunk hozzájárulásként. Minden adományt szeretettel fogadunk.

A résztvevőknek a következőkre lesz szükségük:

- Biblia
- Sátor
- Hálózsák, pléd, párna
- Tányér, evőeszköz, pohár
- Fürdőruha
- Törölköző, tisztálkodási szerek
- Elemlámpa
- Alapvető gyógyszerek (fájdalomcsillapítók, gyomorra, égésre való gyógyszerek)

Ha valaki valamilyen krónikus betegségben szenved, köteles jelezni már a küldő lelkipásztornak, s megérkezéskor a tábor vezetőségének. Ha valaki tud valamilyen hangszeren játszani, az hozza a hangszerét is, jól fog jönni az énekléseknél.

A táborba jövő fiataloknak fontos tisztában lenni azzal, hogy a tábor ideje alatt alkohol fogyasztás nincs, a tábori vezetőségnek mindenben engedelmességgel tartoznak. Az ifjakkal tudatni kell, hogy a tábor szabályzatával vagy vezetőségével történő szembeszegülés azonnali hazautazással jár.

Megkérjük a tisztelt lelkipásztortársakat, hogy a jövő havi gyűlésen jelezzék, hogy gyülekezetükből kb. hány gyermek jönne e táborba.

A jelentkezési határidő július 30., illetve amennyiben a jelentkezők létszáma eléri a 100 főt, akkor lezárjuk a jelentkezést.

További információkért Jakó Sándor Zsigmondnál lehet érdeklődni a 0740-215802-es telefonszámon vagy e-mailen jako_sandor@yahoo.com címen.

Szeretettel várjuk az ifjakat!

Bihardiószeg, 2011. július 4.

A Tábor Vezetőségének nevében:

Rákosi Jenő
esperes

Jakó Sándor Zsigmond
eme-i ifjúsági előadó